طرز تهیه شیرینی ناپلئونی

 

مواد لازم برای تهیه شیرینی ناپلئونی مجلسی

  • خمیر هزارلا : 1 بسته
  • خامه قنادی: 200 گرم
  • پودر قند برای تزیین به مقدار لازم
  • پودر پسته برای تزیین به مقدار لازم

 

طرز تهیه شیرینی ناپلئونی خوشمزه و مجلسی

 

1. یک بسته خمیر هزارلا را در دمای محیط گذاشته تا یخ آن آب شود.

 

2. حالا با یک چاقو یا کاتر پیتزا بر، دور خمیر را ببرید ولی اضافه خمیرهایی که بریده اید را نگه دارید و دور نریزید. خمیر را به شکل دلخواه برش بزنید.

 

3. روی سینی فر یا ظرف دلخواه یک برگ کاغذ روغنی بگذارید و شیرینی ها را روی آن بچینید.

 

4. سینی را داخل فر از قبل گرم شده با دمای 0 درجه سانتی گراد برای حدود 20 دقیقه قرار دهید.

 

5. وقتی که شیرینی ها را از فر که بیرون آوردید صبر کنید تا کاملا خنک بشن و بعد 200 خامه قنادی را فرم بدید.

 

6. روی شیرینی را با چاقو ضربه بزنید تا برجستگی نداشته باشد.

 

7. شیرینی ها را با چاقو از هم باز کنید تا لایه لایه بشه و بینشون رو خامه بزنید.

 

8. اضافه های خمیر رو هم پودر کنید و یک قاشق غذاخوری پودر قند بهشون اضافه کنید.

 

9. سپس روی شیرینی کمی خامه بمالید تا اینکه خورده ها به شیرینی بچسبند. روی شیرینی هم بپاشید.

 

10. سپس شیرینی ناپلئونی ها را  برای 2 الی 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا رطوبت خامه بین لایه ها پخش بشود.

 

11. اکنون می توانید برای تزیین روی شیرینی ها پودر پسته بپاشید.


آشپزی در خانه

طرز تهیه شیرینی ناپلئونی با خمیر هزارلا خوشمزه و مجلسی

  ,شیرینی ,ها ,خمیر ,روی ,خامه ,روی شیرینی ,شیرینی ناپلئونی ,شیرینی ها ,برای تزیین ,خمیر هزارلا ,تهیه شیرینی ناپلئونی

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها


مطالب اینترنتی خبر صبحگاهی بازار کارشناس فروش اینترنتی بهینه سازی سایت برای گوگل و موتورهای جستجو مطالب گوناگون مطالب اینترنتی تی تی کلیپ بانک لینک های دانلود فیلم ، دانلود سریال و دانلود آهنگ میباشد مطالب اینترنتی مطالب اینترنتی درب اتوماتیک
دزدگ